Спечели ветроходно приключение за двама

Може краят на лятото да е близо, но това съвсем не значи, че трябва да сложим край на приключенията. Точно, за да те стимулираме никога да не прекратяваш търсенето на нови хоризонти за нови случки, в края на август, заедно с USTbrands.bg, организираме игра, която може да ти донесе най-страхотната награда. Наистина.

Какво ще кажеш за ветроходна обиколка на о-в Тасос за двама от 11-и до 14-и октомври и избран от теб продукт с марка UST?

UST е американската марка, която предлага оборудване за къмпинг и оцеляване от изключително висок клас. Заради това, задачата, която ти поставяме, разбира се, е свързана с къмпингуване.

Какво трябва да направиш, за да спечелиш приключението около остров Тасос и избрания продукт на UST?

  • Качи снимка от най-незабравимото си къмпинг преживяване на този адрес;
  • Добави линк към продукт на USTbrands.bg, който свързваш със снимката си и който ще получиш, ако спечелиш играта;
  • Напиши кратък коментар защо свързваш продукта със своето къмпинг преживяване;

Играта ще продължи до 19-и септември, но не чакай последния момент, за да качиш снимката си, защото е хубаво да имаш колкото е възможно повече време, за да събереш колкото е възможно повече харесвания.

ВИЖ ПОВЕЧЕ: UST – справи се с всяка ситуация

Как ще бъде определен победителят?

Дали ще спечелиш зависи от желанието ти и умението ти да убеждаваш. Наградата ще получи участникът, който събере най-много харесвания на страницата на играта. Затова не се бави, а помоли приятелите си да харесат снимката ти до 19-и септември. Можеш да споделяш, коментираш и разпространяваш – всичко, стига накрая да си събрал повече харесвания от останалите.

Общите условия на играта можеш да прочетеш тук.

  • Спечели ветроходно приключение за двама