За нас

    Ние от Геотрейд Иванов ООД сме на българският пазар над 26 години. Компанията ни е ексклузивен представител на три световноизвестни водещи марки: Garmin, ODG, а от 2016г. и на Американската UST Brands.
    UST Brands предлага пълната гама от надеждни и иновативни продукти за оцеляване сред природата още от 1936г. В продуктовата гама на UST Brands можете да намерите всичко необходимо за Вашите приключения на открито, като къмпинг и туристическо оборудване, мулти-функционални уреди, ножове, инструменти, хамаци, сгъваеми чашки и купички, осветление и много други пособия.
    Нашата цел е да Ви дадем свободата да пътувате, да откривате нови изживявания, да поемете контрола върху своя свят, да постигнете пълна независимост.  Чрез нашите устройства Ви предоставяме пълния спектър от нови алтернативи, отваряме вратите на свят пълен с възможности.
    В основата на нашата култура е честност, почтеност и уважение към клиентите и бизнес партньорите. Именно поради това при прости думи описват нашите продукти: Качество, прецизност и удобство. Нашите иновативни продукти намират приложение във всяка една област на човешкия живот. От любителя пътешественик, до професионалния превозвач, ние сме до вас.
Непрекъснато се стремим да се усъвършенстваме, като предлагаме нови продукти, с които да задоволим и най-големите изисквания. Нашите продукти са търсени заради изключителната си прецизност, завладяващ дизайн и многобройни функции.
 
Избирайки Геотрейд Иванов, избирате партньор за цял живот.